Tallinn Music Week tutvustab linna parimaid restorane, menukat tänavatoitu, käsitöökohvi, kirevaid kokteilibaare ja toiduvalmistamise töötube | Tallinn Music Week

Tallinn Music Week tutvustab linna parimaid restorane, menukat tänavatoitu, käsitöökohvi, kirevaid kokteilibaare ja toiduvalmistamise töötube

2.–8. aprillil kümne aasta juubelit tähistav muusika- ja linnakultuurifestivali Tallinn Music Week (TMW) „Maitsed“ programm esitleb veerandsadat pealinna restorani ja kohvikut, toiduvalmistamise töötube ja koduõhtusööke mehhiklastega. TMW pop-up baari menüü eest vastutab sel aastal Renard Coffee Shop & Raba Peet

Viimase nelja aasta jooksul TMW külaliste üheks lemmikpaigaks kujunenud festivali pop-up baar avab ka seekord uksed Pärnu maanteel asuvas Disaini- ja arhitektuurigaleriis. Põhjamaade väikestest käsitööröstikodadest pärinevat kvaliteetkohvi pakub baaris Renard Coffee Shop ja maitseelamuste eest hoolitseb kulinaarne duo Raba Peet.

Keit Lillemäe, üks kuni tänavu jaanuarini Telliskivi loomelinnaku naabruses tegutsenud pisikese, ent suure hingega kohvibaari Renard Coffee Shop asutajatest, lubab festivali külastajatele luua igati mõnusa kohtumispaiga: „TMW on minu jaoks alati olnud väga inspireeriv festival. Seekord on ootused aga iseäranis suured ja väljakutsuvad.. Koos oma õe Kadi Maidrega ehk kulinaarse duona Raba Peet lubame, et mitte keegi ei pea kohvikus ka nälga jääma.“

Renard Coffee Shop. Foto: Kaisa Keizars

Lisaks pop-up baarile leiab TMW restoranide valikust 25 söögi- ja joogipaika, mis pakuvad peakokkade poolt hoolikalt koostatud TMW erimenüüd ning soodustusi festivalipassi omanikele.

Teiste seas on kavas esindatud puhta toidu saatkonnana tuntud Von Krahli AED, fusion restoran Kolm Sibulat, kiire ja tervislik BlissTray vegan puhvet Solarise keskuses, hubane koogipood-kohvik Ristikheina Kohvik, brasserie stiilis köögi ja baariga Tabac, Rotermanni kvartali KOKOMO kohvisahver ja omalaadne õllepood TapTap, Kultuurikatlasse rajatud Korsten, Armastus ja Hea Toit, Tõnis Vindi loomingust inspireeritud ruumi ja Toomas Läätse autoriköögiga Sfäär jt.

Lisaks toimuvad TMW raames Magasini tänava Korilase Köögi jätkusuutlikud brantšid ning koostöös MTÜ Eesti Pagulasabiga leiavad Balti Jaama Turu demoköögis aset toiduvalmistamise töötoad ja õhtusöögid „Saame tuttavaks!”. Ladina-Ameerika maitsete austajail avaneb võimalus osa saada kodusöömaaegadest „Taco õhtu mehhiklastega“ . Eriõhtusöökide lisainfo leiab TMW veebist.

Korilase Köök

Kõik TMW 2018 passid sisaldavad soodustusi „TMW maitsed“ restoranides. Festivali esitleja Telia klientidele kehtib kõikidelt eelmüügi piletitelt ja passidelt 20% soodustus.

„Saame tuttavaks!” projekti rahastavad Varjupaiga-, Rände- ja Integratsioonifond ja EV Siseministeerium.