Konverents distantsilt: Andreea Magdalina | Tallinn Music Week

Konverents distantsilt: Andreea Magdalina

Konverents distantsilt
Seeria intervjuusid meie konverentsikõnelejatega 2020

Ülemaailmse shesaid.so võrgustiku rajaja Andreea Magdalina jagab oma mõtteid praeguses eriolukorras, mõeldes ka võimalikele positiivsetele arengutele. Seda seoses shesaid.so Eesti peatüki lansseerimisega, mis oli plaanis sel nädalavahetusel Tallinn Music Weekil. Oleme positiivsed, tegutseme edasi ja koguneme virtuaalselt! Liitu shesaid.so Eesti grupiga siin.

shesaid.so on 2014. aastal loodud muusikatööstuses tegutsevate naiste ülemaailmne võrgustik. Viie tegutsemisaastaga on võrgustikuga ühinenud umbes 13 000 liiget kogu maailmast. shesaid.so kogukond on rahvusvaheline ja mitmekesine, hõlmates naisi kõigist muusikatööstuse sektoritest – plaadilebilitest management-firmadeni, booking agentuuridest tehnoloogia-, loome- jm ettevõteteni.