Konverents distantsilt: Keith Nurse | Tallinn Music Week

Konverents distantsilt: Keith Nurse

Konverents distantsilt: TMW 2020 konverentsi panelistide ja kõnelejate intervjuuseeria tänane vastaja on Keith Nurse, St. Lucia Sir Arthur Lewise kogukonnakolledži direktor.

Keith Nurse on Saint Lucia Sir Arthur Lewise nimelise kogukonnakolledži direktor, kuid tema tegevuste hulka on kuulunud ka palju muud. Ta on kuulunud Maailma Kaubandusorganisatsiooni õppetoolide programmi nõukogusse ja on Tallinnas olnud seotud tehnoloogia valitsemise magistriõppe programmiga. Nurse on töötanud teaduri ja konsultandina riikide ja organisatsioonide heaks arvukate teemade juures, mille hulka kuuluvad kaubanduspoliitika, teenuskaubandus, intellektuaalse vara väärtusloome, loovtööstus, ekspordi mitmekesistamine, väärtusahelate globaalne integratsioon, tööstuspoliitika, innovatsiooni juhtimine jne.

Oma intervjuus, mille Keith on meile filminud Kariibimere saarel St. Lucial, jagab ta meiega mõtteid hetke olukorrast. Kuidas turismist sõltuvad majandused ellu jäävad, kuidas käesolev olukord mõjutab hariduse tulevikku, kuidas ülikoolide globaalne haare suureneb kui nende turg hakkab olema digitaalne ning kuidas kliimale on kasuks see deglobaliseerumise hetk, mis annab maakerale hädavajalikku hingamise aega.