Tänavuse Tallinn Music Weeki esinemistaotluste vastuvõtt kestab kuni 20. jaanuarini | Tallinn Music Week

Tänavuse Tallinn Music Weeki esinemistaotluste vastuvõtt kestab kuni 20. jaanuarini

Kuni 20. jaanuarini on avatud esinemistaotluste vastuvõtt muusikutele, kes soovivad üles astuda 6.–9. mail toimuval rahvusvahelisel uue muusika festivalil Tallinn Music Week (TMW).

TMW 2021 esitleja on Telia, strateegiline partner muusikavaldkonnas Music Estonia.

Esinemistaotlused on oodatud mistahes muusikastiilide esindajatelt ning nii sooloartistidelt kui ka suurematelt kollektiividelt. Tulevase festivali fookuses on Eesti ning Baltikumi ja Põhjamaade talent, muude välisriikide artiste kaasatakse vastavalt koroonaviiruse levikuga seotud olukorrale antud perioodil. Kokku kinnitatakse programmi kuni 150 artisti.

Eesti artistid saavad festivali eel osaleda TMW ja Music Estonia koostöös valmival  muusikaekspordi ja -turunduse seminaril ning valmistuda festivaliks ette pühendunud artistinõustajate abil. Kõik programmi kinnitatud artistid ja nende esindajad saavad tasuta pääsme TMW konverentsile, mis sisaldab nii arutelusid muusikatööstuse arengusuundadest kui ka praktilisi töötube ja  mentorlustunde.

Igal aastal osaleb TMW festivalil ligikaudu 1000 muusikatööstuse spetsialisti, mis on aidanud saavutada rahvusvahelist tähelepanu ja luua valdkondlikke sidemeid paljudel Eesti ning teiste Põhja-Balti regiooni riikide ja kogu Euroopa uute muusikaturgude artistidel. Septembris läbi viidud TMW 2020 mõju-uuringu tulemuste põhjal hindasid esinejad iseäranis kõrgelt festivalil pakutud artistinõustaja teenust, praktilisi töötube ja mentorlustunde ning meediakajastust, mille läbi jõudsid uudised Eesti muusikast muuhulgas rahvusvahelise levikuga väljaandeisse New Musical Express, Quietus ja Pollstar ning riiklike ringhäälingute kanalitesse üle Euroopa.

TMW 2021 esinemisavaldusi saab esitada kuni 20. jaanuarini TMW veebilehel tmw.ee/apply.

Programmi kinnitatud artistid kuulutatakse järk-järgult välja alates veebruarist.

TMW 2021 passid on müügil festivali veebipoes shop.tmw.ee. Kuni 28. veebruarini maksab festivalipass 55 eurot ning festivalile ja konverentsile nii kohapealse kui ka digitaalse pääsu tagav PRO pass 150 eurot. Müügil on ka 50 eurone DigiPRO pass, mis tagab digiosaluse konverentsil ja toetajapass hinnaga 225 eurot, mis võimaldab festivali korraldust toetada ja sellega lähemalt tutvuda.

TMW festivali korraldab Shiftworks OÜ koos paljude partnerite ja kaaskorraldajatega vastavalt ürituse toimumisajal avalikele üritustele kehtivatele reeglitele, mis aitavad vältida koroonaviiruse levitamist või sellesse nakatumist.

TMW 2020 numbrites:

140 esinejat 10 riigist
60 festivali toimumispaika, neist 11 muusikalava
11 399 muusikafestivali külastajat
778 konverentsi külastajat kohapeal ja digitaalselt
7776 külastust erinevatel linnafestivali üritustel
Kokku 20 233 festivalikülastust