Tallinn Music Weeki festivalijuhiks sai Pärtel Soosalu | Tallinn Music Week

Tallinn Music Weeki festivalijuhiks sai Pärtel Soosalu

Muusika- ja linnafestival Tallinn Music Week (TMW) valis festivalijuhi ametikohale Pärtel Soosalu. Festivalijuhi avalikule konkursile kandideeris 65 inimest.

Pärtel Soosalu on kogenud ürituskorraldaja ja tiimide juht. Ta on õppinud Viljandi Kultuuriakadeemias kultuurikorraldust ning on üle kümne aasta olnud tegev erinevate festivalide ja avalike ürituste korraldajana, sealhulgas Uue Maailma Tänavafestivali projektijuhi ning Spacex Eesti korraldus- ja haldusjuhina. Enne TMW tiimiga liitumist oli Soosalu üritusturundusfirma Event Masters tegevjuht ja produtsent, arendades muuhulgas keskkonnasõbralikku ürituskorraldust. TMW tegemistes on ta varem osalenud nii vabatahtliku abilisena kui ka linnaruumi projektijuhina aastatel 2017–2018.

„TMW tugevus seisneb läbimõeldud ja selgelt sõnastatud missioonil ja väärtustel,“  ütleb uus festivalijuht „Need ei ole pelgalt sõnakõlksud kodulehel, vaid elavad iga festivaliga seotud inimese sõnades ja tegudes. Võtan omalt poolt südameasjaks aidata leida lahendusi, mis jätaks festivali korraldamisel väiksema jalajälje keskkonnale, andmata seejuures kvaliteedis järele.“

Soosalu võtab TMW juhi ülesanded üle järk-järgult ning panustab projektijuhina ka ettevõtte Shiftworks teistesse algatustesse Station Narva festivalist kuni ürituskorralduse ja erinevate teenusprojektideni.

TMW asutaja ja ettevõtte Shiftworks juht Helen Sildna jätkab tööd festivaliga strateegilisel tasandil ning keskendub ettevõtte Shiftworks terviklikule arengule. Sildna sõnul oli festivalijuhi konkurss kõrgetasemeline ning osalejate seas oli palju võimekaid kohalikke kandidaate ning mitmekülgsete pädevustega rahvusvahelisi juhte ja spetsialiste. „Valikul sai otsustavaks Pärtli selge visioon, sealhulgas soov juhtida festivali põhjalikumalt rohelise mõtlemise suunas, aga muidugi ka tema kogemus ürituskorralduse ja juhtimise valdkonnas,“ ütleb Sildna. „Pärtli töökus, innukus ja „teeme ära!” suhtumine on meile juba tuttav, meie koostöö jätkub nüüd aga täiesti uuel tasemel.“

TMW on üks Euroopa hinnatumaid uue muusika- ja linnafestivale ning muusika- ja loomevaldkondade professionaalide kontaktüritusi. TMW kolm programmiosa  on muusikafestival, linnafestival ja konverents.

TMW festivali korraldab ettevõte Shiftworks. 6.–9. mail 2021 toimuva TMW esitleja on Telia, festivali strateegiline partner muusikavaldkonnas on Music Estonia.

TMW 2021 passid on müügil festivali veebipoes shop.tmw.ee. Kuni 28. veebruarini maksab festivalipass 55 eurot ning festivalile ja konverentsile nii kohapealse kui ka veebipääsu tagav PRO pass 150 eurot. Müügil on ka 50 eurone DigiPRO pass, mis tagab digiosaluse konverentsil ja toetajapass hinnaga 225 eurot, mis võimaldab festivali korraldust toetada ja sellega lähemalt tutvuda. Telia klientidele kehtib TMW passide eelmüügist ostmisel 20% hinnasoodustus.

Pressifoto:

Pärtel Soosalu. Foto: Margus Johanson www.flickr.com/photos/tallinnmusicweek/50904299036